Kövessen minket Facebookon!

Pályázati Összefoglaló

Rendezvények

Kíváló helyszín tárgyalásokra és baráti összejövetelekre egyaránt|| Kíváló helyszín tárgyalásokra és baráti összejövetelekre egyaránt||
Felgyorsult világunk és rohanó életvitelünk egyaránt megköveteli, hogy szabadidőnket kulturált, nyugodt környezetben, minőségi társaságban töltsük. 

A Golf Garden Club pontosan erre kínál megoldást. A klub-élet kialakítása és fenntartása itt legalább annyira fontos szerepet kap majd, mint a kiváló gyakorlási és tanulási feltételek biztosítása.

Mindemellett óriási gyermekjátszótér, angol pub kandallóval, kávézó, klubterem, fedett terasz, teljes felszereltségű rendezvényterem és üzleti tárgyaló is szolgálja vendégeink kényelmét”.

Az elegáns Golf Garden Club és annak környezete a golf szerelmesein túl azokat is ide vonzhatja majd, akik kötetlenebb környezetben szeretnének egy üzleti tárgyalást bonyolítani, vagy olyan cégeket, akik termékbemutatókat, csapatépítő tréningeket szeretnének szervezni ügyfeleik és munkatársaik részére.

A Club kitűnő színtere lehet családi és baráti összejöveteleknek is, és mindazoknak, akik úgy gondolják, hogy életük jeles pillanatait ebben a nyugalmat árasztó, gyönyörű környezetben, a GOLF GARDEN CLUBBAN kívánják ünnepelni.
back to top