Kövessen minket Facebookon!

Pályázati Összefoglaló

Golfoktatás

Tapasztalt oktató várja a tanulni vágyókat|| Tapasztalt oktató várja a tanulni vágyókat||
A golf sportnak nagy hagyományai voltak Magyarországon az 1930-as évek közepéig. Több golfpálya is működött az országban, a golfnak igazi presztízs értéke volt.

Budapest golfpályája olyannyira híres volt, hogy a korszak legelismertebb amerikai golfozója, Bobby Jones is ellátogatott hozzánk. Szlávy Béláné magyar golfozó nő pedig a világranglista 5. helyén állt. Aztán nagyot változott a helyzet. Az összes golfpálya bezárt, és a ’80-as évek közepéig egyetlen sem működött hazánkban.

A GOLF GARDEN a sportot már gyakorló és elsajátítani vágyó vendégek számára egyaránt tökéletes. Azon vendégeink, akik már játszanak golfot, biztosan nem fognak csalódni, hiszen az ország talán legszebb gyakorlópályája várja őket, ahol műfüves és füves elütők, kiváló minőségű putting és chipping green, homokbunker, valamint 3 különböző távolságról játszható Par 3 gyakorlópálya teszi teljessé a kínálatot. Azok pedig, akik még csak most ismerkednek a sporttal, a keleti országrész legfejlettebb technikáját nyújtó Pro Tee golfszimulátorán gyakorolhatnak és ismerkedhetnek a golf rejtelmeivel.

A klubban az órákat Dr. Tóth Lajos  tartja.

Az oktatáson való részvételhez előzetes foglalás szükséges, melyet:
- telefonon (+36 30 958 44 11), emailben (golfgarden@golfgarden.hu), vagy weboldalunkon is megtehet,
- a tervezett oktatási időpontot min. 48 órával megelőzően kell a foglalást eszközölni,
- a tervezett oktatást max.10 napra előre lehet lefoglalni,
- golf óra visszamondás minimum 24 órával az óra kezdete előtt tehető meg térítésmentesen.


back to top